Cu o prezență de cinci ani deja pe piața din România, Atelierele Pegas încep să se extindă în țară prin pop-up store, funcționând în continuare și prin rețeaua națională de distribuție creată cu parteneri din fiecare oraș din România.

Astfel, vineri, 9 iunie 2017, sărbătorim la Timișoara prezența celui de-al doilea pop-up store Pegas, în cadrul U MAN, cel mai mare skate shop & lifestyle shop din România, care promovează arta, cultura, muzica, sporturile urbane și extreme.

“La Timișoara avem deja un public iubitor și cunoscător de Pegas, lucru care se reflectă din vânzări. Voiam însă să fim mai aproape de publicul timișorean pentru a putea oferi mai mult din experința Pegas, fie ea o discuție cu un alt pasionat de biking sau un drive test cu una dintre bicicletele noastre,” explică Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas.

La evenimentul de lansare oficial al acestui pop-up store, prietenii Pegas vor afla și noutățile despre noile modele și ultimele inovații ale Atelierelor Pegas.

Anul acesta, am dezvoltat deja primele modele de biciclete electrice, inclusiv un fatbike electric, Pegas Suprem Dinamic, și o bicicletă pliabilă electrică, Pegas Practic Dinamic.

În ceea ce privește colecția de biciclete pliabile, aceasta se va îmbogăți cu două noi modele mult mai adaptate la zilele noastre, Pegas Teoretic și Pegas Camping, deja prezente în cele două magazine U MAN.

Mihai Muntean, unul dintre co-fondatorii U MAN, subliniază asemănarea celor două branduri: “Pe lângă prietenia mai veche dintre noi și fondatorii Pegas, U MAN promovează cultura sporturilor urbane și adrenalina, iar Pegas bifează cu succes cele două categorii. În plus, eram deja prieteni și cele două branduri se adresează practic aceluiași public”.

De asemenea, anul acesta vor putea fi găsite în magazinele U MAN din Timișoara și Pegas Cargo, Pegas Triciclu pentru seniori și Pegas Hoinar, o bicicletă adaptată celor care vor să facă deplasări prin lumea largă.

Pegas în Timișoara se găsește în interiorul magazinului U MAN, aflat pe strada Augustin Pacha nr. 3, precum și în magazinul U MAN din Iulius Mall Timișoara.

Pentru a marca momentul, vineri, 9 iunie, de la ora 17.00, un party marca Atelierele Pegas va avea loc în locația din strada Augustin Pacha nr. 3.

Despre Atelierele Pegas

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc.

Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv.

Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecții Pegas au ajuns la clienți din țară și din Europa.

Despre U MAN

U Man este cel mai mare skateshop din România și cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, reușind să aducă la un loc adepții de skateboarding, graffiti, snowboarding, street style, longboarding & lifestyle.

Înființat în 2003, încă dictează ce trebuie să porți ca să nu îngroși rândurile urbanilor în uniforme.

Susține de mai bine de un deceniu orice idee ieșită din comun în toate orașele în care există deja magazine U MAN: Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, București, Brașov și Băneasa și se adresează întregii țări direct din magazinul online.