Pentru colecția 2017-2018, Atelierele Pegas lansează colecția într-un aer tradițional manufacturier. Așadar, pe perioada Salonului Bicicletei care se desfășoară între 1-2 aprilie 2017 la Romexpo în București, la standul Pegas vom avea meșteri iscusiți care vor împleti coșuri de răchită și fete îndemântice care ne vor introduce în lumea țesutului de mână.

Demonstrațiile meșteșugurilor tradiționale vor avea loc live iar vizitatorii sunt încurajați să participe.

“Anul acesta, vrem ca Pegas să se preocupe mai mult de integrarea meșteșugurilor tradiționale în gama de produse dedicate ciclismului pe care deja o comercializăm,” explică Andrei Botescu, cofondator Atelierele Pegas, conceptul pe care l-am pregătit pentru stand.

De asemenea, cei care vor veni la Salonul Bicicletei vor afla și noutățile despre noile modele și ultimele inovații ale Atelierelor Pegas.

Anul acesta vom dezvolta primele modele de biciclete electrice, inclusiv un fatbike electric, Pegas Suprem Dinamic, și o bicicletă pliabilă electrică, Pegas Practic Dinamic.

În ceea ce privește colecția de biciclete pliabile, aceasta se va îmbogăți cu două noi modele mult mai adaptate la zilele noastre, Pegas Teoretic și Pegas Camping.

Pe partea de modele de biciclete fatbike, am diversificat și îmbunătățit gama și vom prezenta curând un model de fatbike cu șa lungă.

Pentru colecția Pegas MTB, în 2017 pariem pe standardul de roata 27,5+ cu cauciucuri de 3’ grosime, aproape la fel de groase ca la fatbike-uri.

E un standard nou spre care se îndreaptă industria internațională și care se potrivește cu linia noastră de design.

În ceea ce privește colecția dedicată copiilor, vom veni cu o serie nouă de biciclete Pegas Mezin și lansăm în premieră modelul Minicargo.

Printre noutățile acestei colecții 2017-2018, avem Pegas Cargo, Pegas Triciclu pentru seniori și Pegas Trekking, o bicicletă adaptată celor care vor să facă deplasări prin lumea largă.

Salonul Bicicletei are loc la Romexpo, în intervalul orar 10.00-18.00. Prețul biletului de intrare este de 20 Lei / zi. Copiii până în 7 ani au acces gratuit.

Despre Atelierele Pegas

Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc.

Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv.

Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecții Pegas au ajuns la clienți din țară și din Europa.