Chat with us, powered by LiveChat

Pegas în rate

background
Pegas în rate
A
Online
background
EuPlatesc
background
12 rate
background
12 rate
background
12 rate
background
12 rate
background
MobilPay
background
12 rate
background
12 rate
background
TBI Credit
background
6 - 60 rate
B
Offline - Magazine
background
Banca Transilvania
background
12 rate
background
Credit Europe
background
10 rate
background
Alpha Bank
background
12 rate
background
Garanti Bank
background
12 rate
background
12 rate
background
TBI Credit
background
6 - 60 rate
background
De ce Pegas in rate?

Îți dorești o bicicletă excepțională sau vrei să călătorești la superlativ pe două roți, dar nu vrei să plătești toată suma deodată? Pegas îți pune la dispoziție un instrument modern de achiziție a bicicletei dorite: cardul de credit. Acesta te va ajuta să îți iei bicicleta la care visezi fără a face un efort financiar imediat. Acum poți cumpăra în rate egale /sistem de rate /etc o bicicletă Pegas și, în același timp, te vei putea bucura de un sistem de plată relaxat. Cardul de credit este un produs excelent și cu rezultate surprinzătoare care se adresează celor care vor să plătească eșalonat produsele pe care le doresc. Pegas îți propune acest sistem de achiziție ca tu să nu ai griji, să ai bicicleta dorită și să te bucuri de drumurile pe care le vei face.

Bucură-te de produsul mult dorit, totul e mai simplu în rate! Nu-ți bate capul pentru o plată mare dintr-o dată. Plătește în rate și scapă de griji.

background
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

background
BCR - Cardul bun de plata

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.bicicletapegas.ro si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• BCR Wizz Air MasterCard
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

background
Prin card de credit emis de BRD Finance:

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

• alegi produsele dorite

• alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

background
Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.bicicletapegas.ro si beneficiezi de:

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.bicicletapegas.ro si beneficiezi de:

• pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate.

• 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala

• perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc.)

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

• in orice unitate Banca Transilvania

• online pe www.starbt.ro

• telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

background
Prin card de credit emis de Garanti

AI 3 METODE SIMPLE PRIN CARE SĂ APLICI. CARDUL POATE FI AL TĂU ÎN NUMAI 48 DE ORE

Alege varianta cea mai simplă pentru tine:

1 Aplică online

Completează acest scurt formular cu datele tale şi vei fi contactat în maxim 48 de ore lucrătoare de către un consultant Garanti Bank.

2 Vino într-o sucursală să ne cunoaștem

Dacă vrei să aplici la una dintre sucursalele Garanti Bank, poţi găsi cea mai apropiată locaţie în lista de sucursale.

3 Suntem la un ALO distanță

Sună la Alo Garanti 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţele de telefonie) lasă-ne datele tale și vei fi contactat de un consultant Garanti Bank.

background
Prin card de credit emis de Credit Europe Bank:

CardAvantaj este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala, ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda*, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.

In plus, cardul poate fi utilizat la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate oriunde este afisata sigla MasterCard.

Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza:

• Intre 1 si 24 de rate, in reteaua de magazine partenere;

• Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus;

• Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);

• Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate);

• Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;

• Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare a sumei minime de plata;

• Dubla functionalitate: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card;

• Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani;

• Posibilitatea de a solicita pana la 5 carduri suplimentare;

CUM SE POATE OBTINE UN CARD EMIS DE CREDIT EUROPE BANK

• Vino la orice sucursala Credit Europe Bank.

• Aplica on-line

• Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

background
Prin card de credit emis de Alpha Bank:

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank(VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Aminteste-mi mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.