Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Regulament Pegas Giveaway


1. Organizator si durata concursului

,,Pegas Giveaway” este organizat de bicicletapegas.ro (SC ATELIERELE PEGAS SRL) si se desfasoara in perioada 9 – 23 martie 2018.

 

2. Inscrierea

Pentru a intra in concurs participantii trebuie sa isi introduca adresa de e-mail pe pagina concursului: https://bicicletapegas.ro/giveaway. Inscrierea se poate face pana cel tarziu 23 martie 2018, ora 18:00.

La concurs pot participa persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

- sunt persoane fizice cu varsta de peste 18 ani cu domiciliul pe teritoriul Romaniei

- s-au inscris cu o adresa de e-mail valida

- sunt de acord sa primeasca informatii comerciale pe adresa de e-mail inscrisa in concurs

- nu sunt angajati SC ATELIERELE PEGAS SRL, ai societatiilor implicate in organizarea concursului, sau rude de gradul I ai acestora.

 

3. Acumularea punctelor

Dupa inscrierea la Pegas Giveaway, participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a castiga o bicicleta electrică Pegas Camping Dinamic sau sa acumuleze minim 500 de puncte pentru a castiga un voucher Pegas cu 20% reducere. Modalitatile de acumulare ale acestor puncte sunt:

 

  • Distribuirea link-ului concursului pe Facebook, echivaland cu 15 puncte
  • Distribuirea link-ului concursului pe Google+, echivaland cu 15 puncte
  • Distribuirea link-ului concursului pe Whatsapp, echivaland cu 5 puncte
  • Distribuirea link-ului concursului prin orice alta metoda si vizitarea link-ului de catre persoana careia a fost trimis, echivaland 2 puncte
  • Distribuirea link-ului concursului prin orice alta metoda ce are ca finalitate inscrierea in concurs a persoanei careia a fost trimis link-ul, echivaland 5 puncte

Link-ul concursului ce trebuie distribuit pentru a primi cele 2 puncte pentru vizita, respectiv cele 5 puncte pentru inscriere este link-ul personal al fiecărui participant semnalat pe pagina concursului prin butonul ,,COPY & SHARE”.

Atentie!

Se considera incercare de fraudare a concursului, fara a se limita la acestea, urmatoarele situatii:

a. o persoana se inscrie cu mai multe adrese de e-mail si acelasi nume

b. o persoana se inscrie cu mai multe adrese de e-mail cu acelasi domeniu de pe aceeasi adresa IP

c. o persoana se inscrie cu mai multe adrese de e-mail similare ca si nume

Incercarea de fraudare este sanctionata cu descalificarea, stergerea contului initial si a personelor inscrise din invitatia persoanei respective.

 

4. Date personale si confidentialitate

Prin participarea ,,Pegas Giveaway”, participantii isi dau acordul sa intre in baza de date a SC ATELIERELE PEGAS SRL in vederea publicitatii aferente concursului si in vederea transmiterii de mesaje publicitare ulterior concursului.

Politica de confidentialitate a site-ului bicicletapegas.ro poate fi consultata aici: https://bicicletapegas.ro/confidentialitate.

 

5. Extragerea si premiile

Castigatorul va fi anuntat in data de 26 martie 2018 pe pagina de Facebook oficiala bicicletapegas.ro (https://www.facebook.com/bicicletelepegas/) reprezentand persoana care a acumulat cele mai multe puncte pe durata concursului conform clasamentului general. Premiul consta intr-o bicicleta electrica pliabila Pegas Camping Dinamic. De asemenea, se ofera participantilor ce depasesc pragul de 500 puncte, unul din cele 1000 de vouchere cadou cu o reducere de 20% ce pot fi folosite pentru achizitionarea de biciclete de pe site-ul bicicletapegas.ro. Codul voucher va fi trimis pe adresa de e-mail specificata in momentul inscrierii, iar reducerea oferita nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii si nu pot fi folosita pentru bicicletele resigilate, cele electrice, cele din categoria Cargo si cele pentru copii.

Castigatorul va fi contactat pe adresa de e-mail specificata la momentul inscrierii pentru furnizarea de detalii suplimentare in vederea livrarii sau ridicarii premiului din magazinele Pegas. Daca in termen de 3 zile lucratoare de la primirea mail-ului castigatorul nu trimite informatiile solicitate, atunci va fi declarat un nou castigator si anume persoana cu al doilea cel mai mare numar de puncte din clasamentul general, conditiile de validare fiind aceleasi. Premiul va fi livrat in maxim 30 de zile de la extragerea castigatorului.