Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

TRANSPORT ȘI RETURURI

Atelierele Pegas SRL avand urmatoarele date de identificare: CUI RO29164443, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/11692/2011, avand capital social in valoare de 600 de lei si sediul in STR. TELEGA, NR. 6, Sector 1, Bucuresti, Telefon (+40) 0374 771 242, E-mail hello@bicicletapegas.roprin websiteul www.bicicletapegas.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:


Curier Rapid
 *Livrarea produselor cumpărate se face in 4-6 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

  • Pentru comenzi mai mici de 100 lei, valoarea transportului este de 10 LEI
  • Pentru comenzi intre 101 si 399 lei, valoarea transportului este de 25 LEI
  • Pentru comenzi mai mari de 400 lei, valoarea transportului este de 35 LEI


Ridicare din showroom:
Puteți ridica comanda și din unul din showroom-urile noastre, în aceeasi zi:

  • Strada Vasile Lascăr nr. 144-146, Sector 2, București
  • Str. Zaharia Stancu 1, Brașov
  • Str. Piatra Craiului 1D, Timișoara


IMPORTANT!

Livram international în următoarele țări: Germania, Franța, Anglia, Austria, Spania, Suedia, Finlanda, Norvegia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Irlanda, Polonia, Slovacia, Portugalia, Grecia, Turcia, Croația, Lituania, Estonia, Letonia. Dacă nu este specificat altfel, costul transportului este de 300 de lei.

Taxe Vamale. În cazul in care există taxe vamale acestea vor fi suportate de client.


RETUR

Conform ordonanței nr. 34/2014, articolul 9, privind regimul juridic al contractelor la distanță:

(1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13
alin. (3) şi la art. 14.
(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la: 
a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
(i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
(ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
(iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;
c) în cazul contractelor pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau de conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material, data încheierii contractului.
(3) Părţile contractante îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in cel mult 14 zile calendaristice de la notificare conform articolului 14 din OUG 34/2014. Bicicleta Pegas va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului, această perioadă fiind prelungită doar dacă nu a fost recepționat produsul în depozitul nostru sau daca nu s-a făcut dovada expedierii coletului de către client.


Conform legislației în vigoare, renuntarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (Ex: lipsa componentelor active și/sau pasive, ambalajele și/sau cutia originală ale produsului au fost deteriorate din diverse motive), consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului.

Dacă ai probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discuți, poți lua legătura pentru conciliere internă gratuită cu colegii nostri, la adresa de e-mail: hello@bicicletapegas.ro.

FORMULAR RETUR** acest formular nu este obligatoriu, ci doar orientativ.
push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.