Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Biciclete

Filtrează produsele

398 Produse în această categorie

pe pagină
Setați ascendent
Filtrează produsele
Bicicleta Pegas Suprem AM 18'' Rosu Mat
2.799,00 LEI
1 Bucată rămasă
Bicicleta Pegas Strada 1 - Urs Brun (AL)
1.799,00 LEI
1 Bucată rămasă

398 Produse în această categorie

pe pagină
Setați ascendent

Biciclete cu personalitate

Atelierele Pegas lansează constant noutăți pentru iubitorii de biciclete romanesti și nu numai, colecția actuală incluzând role, skateboarduri și longboarduri, nu numai bicicletele cu siluetă ușor recognoscibilă. Vehiculele pe care Atelierele Pegas le propune încearcă să acopere cât mai multe zone din activitatea zilnică a oamenilor şi doreşte să combine într-un acord cât mai fin aspectul util cu cel plăcut. Mobilitatea, eficienţa şi aspectul sunt caracteristicile cheie ce se împletesc în produsele Pegas. De asemenea, Pegas oferă experienţe unice, oferind întregi concepte, aşadar bicicletele Pegas "trăiesc" un proces complex şi riguros vizavi de fiabilitate atunci când sunt proiectate şi construite. Fie că vrei să îţi transformi rutina zilnică într-o călătorie continuă sau că vrei să duci o plimbare la nivelul unei amintiri de povestit, Pegas are o bicicleta potrivita pentru tine. Mersul pe bicicleta trebuie să redevină un trend în România, deși majoritatea orașelor nu au o infrastructură special creată pentru bicicliști. În același timp, nevoia de a petrece cât mai puțin timp în trafic devine din ce în ce mai mare. Pegas oferă practic suportul pentru mobilitate printr-o gama variata de produse, astfel încât traseul să fie mai scurt, cu beneficii pe termen scurt, mediu și lung atât pentru utilizatori, cât și pentru mediul înconjurător. Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru doua roti, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand românesc puternic de biciclete. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv.

Pegas vine ca un rezultat contemporan al cerințelor actuale. Soluțiile dezvoltate de Pegas reprezintă îmbunătățirea unui tip de transport și de asemenea a unei forme de mișcare care a suscitat continuu interesul oamenilor de la invenția sa până în prezent.

Bicicletele, fie ele clasice sau electrice, trotinetele sau vehiculele electrice, sunt variantele pe care Pegas le propune pentru mișcare și pentru a călători într-un mod unic din care să rezulte o experiență extraordinară. Mergând pe doua roti sau vehicule electrice, pe lângă avantajele evidente (confort, eficiență, timp), este un mod ecologic de mers care este acum pe fiecare agendă politică, socială sau culturală din lume.

Mobilitatea, eficiența și designul reprezintă puncte de vârf pentru bicicletele Pegas. Fiabilitatea bicicletelor sau a vehiculelor Pegas a fost un factor esențial în dezvoltarea lor. Dacă vorbim despre experiențe unice vrem să oferim acest concept într-o definiție exhaustivă, astfel că bicicletele Pegas au "trăit" un proces complex și riguros atunci când au fost proiectate și construite.

Bicicletele pe care le propune Pegas sunt destinate unei game complete de vârste. Astfel, fiecare poate găsi o bicicletă potrivită. De asemenea, diversitatea modelelor (și aici ne referim în special la geometrie și dimensiuni) face ca bicicletele să poată fi potrivite pentru un spectru larg de înălțimi și/sau particularități anatomice. Colecția Pegas este construită într-o manieră care să facă alegerea lor foarte simplă.

Dacă vrei să pedalezi prin mediul urban, pe teren mixt sau la munte, cu siguranță vei găsi o bicicletă cu însușiri adecvate în acest sens.

Gama de biciclete pentru copii, ținând seama de dezvoltarea specifică acestui sector viață, este una completă și ține cont în mod expres de ușurința de manevrare. Cruiserele, bicicletele noastre cu care a început povestea Pegas, sunt ideale pentru mers pe două roți în condiții de confort și stil.

Fatbike-urile, avand cu roți supradimensionate, vin în gamă extinsă, atât pentru munte cât și pentru cruising. Seria de biciclete electrice vine ca o extensie eficientă la domeniile de utilizare pe care cele clasice le acoperă. Găsim electrice pentru oraș, munte sau utilizare utilitară. Dacă vrei să călătorești pe două roți, poți găsi biciclete de trekking sau adventure care sunt capabile să te țină multe zile în șa.

Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar soluțiile pe care Pegas le propune în acest domeniu sunt în acord cu această schimbare.

Acum, revoluțiile în orice domeniu pot dura o zi sau poate fi pentru totdeauna. De aceea discernământul dintre efemer și durabil este întotdeauna în centrul atenției noastre. Scopul nostru este de a oferi metode de transport cu două roți într-o notă de relevanță totală. Adaptarea la nevoile actuale este un deziderat iar colecția de biciclete și vehicule electrice este răspunsul nostru ferm la ceea ce se cere astăzi. Nu uita ca ai livrare gratuita in orice magazin Pegas, indiferent ce bicicleta alegi. Spor la pedalat!

push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.