Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -
Franciza Pegas Fii partenerul nostru și alătură-te echipei Pegas.
Atelierele Pegas au în portofoliu modele de biciclete pentru adulți și copii, pentru oraș dar și pentru drumeții pe munte, care însumează peste 100 de variante de bicicletă Pegas, luând în calcul paleta de culori disponibilă.
Practic, un magazin în sistem franciză Pegas va putea oferi clienților și mai ales fanilor Pegas o experiență completă în alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotată, precum și a hainelor cu care poate fi purtată.
De asemenea, portofoliul Pegas s-a extins și cu o gamă variată de produse pentru timp liber pe roti, ca rolele, trotinetele, pennyboarduri, longboarduri sau skateboarduri.
Proiectul Pegas s-a născut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbană și din dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi, cu un design funcțional și un preț competitiv.
Istoric
CREAT ÎN 1972 - REINVENTAT ÎN 2012!
A început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper. Silueta Pegas-ului, cu șa lungă și coarne, avea să devină pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”. Și un pic mai mult. Un obiect cult, poate chiar cel care definește cuvântul „copilărie” pentru toți cei care au învățat să meargă pe bicicletă între anii ’70 și ’80.
20 DE ANI MAI TÂRZIU, un proiect independent a readus la viață marca Pegas și vechea bicicletă într-o nouă formă, pentru a se bucura din nou de ea copiii de toate vârstele. La 5 ani de la relansarea Pegas, suntem mândri să prezentăm colecția completă: o serie de biciclete pentru nostalgia copiilor de ieri, și pentru bucuria celor de azi. Astfel, dacă vrei să mergi prin orașul tău, indiferent de destinație, bicicletele Pegas îți oferă posibilitatea de a transforma orice drum într-o adevărată experiență pe două roți ce combină libertatea de a alege dificultatea drumului cu o notă superioară de eficiență.
De ce franciza Pegas
PEGAS, prin magazinele sale, oferă partenerilor un echilibru bun intre investitie și beneficii oferind
Cui ne adresăm
Pachetul de franciză PEGAS este construit astfel încât să putem colabora cu cât mai mulți parteneri având ca principal obiectiv dezvoltarea afacerii acestora în orice stadiu de dezvoltare ar putea fi la momentul aderării la rețeaua PEGAS.
Acelora care detin si opereaza deja un magazin* de desfacere biciclete sau produse nealimentare prin transfomarea acestuia in magazin PEGAS sau integrarea unui colt PEGAS in magazin. *magazinul ideal PEGAS este de pe 100 mp
Acelora care doresc o afacere noua, de la zero, cu sau fara experienta asemanatoare, beneficiindu-se astfel de experienta PEGAS a deschiderii unor formate de magazin* adaptate cerintelor pietii locale. *magazinul ideal PEGAS este de pe 100 mp
Taxa pentru franciza PEGAS este 5000 de Euro, iar investiția totală poate fi între 5.000 si 25.000 de Euro, în funcție de amploarea dotărilor pe care francizatul le va face în magazin (mobilier standard, module de cafea, tehnologie si entertainment). Nivelul investiției variază în funcție de tipul de locație și de suprafața acesteia. Magazinul PEGAS este destinat zonelor urbane. Se vor putea deschide magazine și în alte formate, dar după o analiză specifică a cererii primite din partea candidaților. Formatul tip container este, de asemenea, una dintre opțiuni.
Oportunități
Trendul pieței de biciclete și dorința unei vieți sănătoase
Odată cu creșterea numărului de bicicliști, corelată cu oamenii care au din ce în ce mai puțin timp și caută mobilitatea în deplasare împletită cu o viață sănătoasă , această oportunitate este clară. La PEGAS, încercăm să colaborăm cu oamenii care au o dorință puternică de a aduce schimbări în industria ciclismului combinând pasiunea pentru ciclism cu dezvoltarea unei afaceri.
Surse multiple de venituri
Există mai multe moduri de a câștiga venituri dincolo de vanzari si service de biciclete. Serviciile în magazin, experiențele gamingului, evenimente PEGAS, flote închiriere biciclete, comerț onlinesunt câteva alte domenii care pot oferi venituri lunare suplimentare.
Reţeaua
Partenerii noștri de franciză au la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-i ajuta să își desfășoare afacerea. Rețeaua de suport de la Sediul Central și integrarea în echipa de francizați vă vor oferi instrumentele de care aveți nevoie pentru a crește succesul afacerii dvs inclusiv sinergia necesară unor achiziții profitabile.
Suport
Echipa de suport PEGAS vă ajută cu gestionarea comenzilor, inventariere, achiziții, vânzări, marketing, apeluri de suport la call center, instruire și asistență pe teren. Când aveți nevoie de ajutor, va suntem alaturi!
Avantaje
Hai in echipa Pegas!
Cum devii partener în franciza?
1Complează formularul de înscriere
2Primul contact cu echipa PEGAS dedicată francizei
3Semnare acord de confidențialitate
4Detalii de implementare, analiză model de business
5Analiză financiară
7Implementare și lansare afacere!
Să pedalăm împreună!
Cucerește orașul!
push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.