Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Despre noi

DESPRE NOI
Creat ÎN 1972
reinventat ÎN 2012!
A început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper.
Silueta Pegas-ului, cu șa lungă și coarne, avea să devină pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”. Și un pic mai mult. Un obiect cult, poate chiar cel care definește cuvântul „copilărie” pentru toți cei care au învățat să meargă pe bicicletă între anii ’70 și ’80.
După ’89 Pegas a dispărut de pe piață.
20 de ani mai târziu,
un proiect independent a readus la viață marca Pegas și vechea bicicletă într-o nouă formă,
pentru a se bucura din nou de ea copiii de toate vârstele.
La 5 ani de la relansarea Pegas, suntem mândri să prezentăm colecția completă: o serie de biciclete pentru nostalgia copiilor de ieri, și pentru bucuria celor de azi.
Astfel, dacă vrei să mergi prin orașul tău, indiferent de destinație, bicicletele Pegas îți oferă posibilitatea de a transforma orice drum într-o adevărată experiență pe două roți ce combină libertatea de a alege dificultatea drumului cu o notă superioară de eficiență.
ECHIPA PEGAS
Ciprian Frunzeanu
Designer de produs
Andrei Botescu
Leading Pioneer
Alex Manda
Manager Vanzari
Adrian Teasa
Constructor de biciclete
Mihai Olaru
Manager Distributie
Catalin Milea
Reprezentant Vanzari
Daniel Luicianu
Designer de produs
Alin Andrei
Director Vanzari
Vlad Stanescu
Fotograf
Oana Vasiliu
PR
Toni Grigoriu
Rep. Vanzari Concept Store
Vlad Marinescu
Repr. Vanzari Online
CLIENȚI FERICIȚI
O bicicletă cu personalitate Am achiziționat bicicleta din showroom, și per ansamblu a fost o experiență plăcută. Extrem de plăcut și riding-ul, este robustă și ușor manevrabilă. - Alex.
Despre experiența "Cutezător" Bicicleta este perfectă , funcționează neașteptat de bine, sunt foarte mulțumit de alegerea făcută! Recomand cu drag, mai ales pentru oraș (gropi, borduri, denivelări). De orice chestie care pune în pericol relaxarea și buna dispoziție, se ocupă bicicleta. - Mihăiță I.
O bicicletă bună, merită investiția. Aveți grijă la mărime, este un băiat mare! Super bicicletă! Materiale de calitate, piese foarte bune. Recomand achiziționarea unor mănuși alături de bike. De asemenea, am aflat că nu o pot înghesui în lift, dar cu ocazia asta fac economie la abonamentul de sală și o cobor/urc 10 etaje pe scări zilnic. - Marian C.
Pegas vine ca o urmare contemporană a cerințelor actuale. Soluțiile dezvoltate reprezintă ameliorarea unui tip de transport și totodată, a unei forme de mișcare care a suscitat încontinuu interesul oamenilor, de la inventarea sa și până în prezent.
E-bike, trotineta electrică sau longboard-urile asemenea sunt variantele propuse de Pegas pentru mișcare și deplasare într-un mod unic și din care să rezulte o experiență deosebită.
Mersul pe biciclete sau vehicule electrice este o modalitate de călătorie extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător, asta pe langa avantajele sale evidente (comoditate, eficiență, timp câștigat).
Mobilitatea, eficiența și aspectul se împletesc numai bine în bicicletele Pegas. Fiabilitatea bicicletelor sau a vehiculelor din familia Scandal, a fost un factor esențial în dezvoltarea lor. Dacă vorbești de experiențe unice, trebuie să oferi acest concept în tot ansamblul lui. Așa că bicicletele și vehiculele electrice de la Pegas au "trăit" un proces complex și riguros vizavi de fiabilitate atunci când au fost proiectate și construite.
Adaptarea la nevoile curente este un deziderat, iar colecția de biciclete și vehicule electrice este răspunsul nostru ferm la cerințele actuale.
push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.