Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Despre noi

DESPRE NOI
Scroll
Pegasvine ca un rezultat contemporan al cerințelor actuale.

Soluțiile dezvoltate de Pegas reprezintă îmbunătățirea unui tip de transport și de asemenea a unei forme de mișcare care a suscitat continuu interesul oamenilor de la invenția sa până în prezent. Biciclete sau vehiculele electrice sunt variantele pe care Pegas le propune pentru mișcare și pentru a călători într-un mod unic din care să rezulte o experiență extraordinară.

Mergând pe biciclete, cu sau fără asistare la pedalare, pe lângă avantajele evidente (confort, eficiență, timp), te deplasezi într-o manieră ecologică de transport, care este acum pe fiecare agendă politică, socială sau culturală din lume.

Pegas este cel mai provocator proiect românesc şi poate unul din cele mai interesante proiecte din lume.

Este un proiect despre construirea identității, culturii și civilizației unei națiuni făcând apel la rădăcini, dar inovând într-o perspectivă competitivă.

Astăzi, Pegas conține în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană și dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi cu design funcțional. De asemenea, interesul pentru dezvoltarea unor sisteme durabile de transport alternativ pe două roți este în atenția noastră.

Mobilitatea, eficiența și designul
reprezintă puncte de vârf pentru bicicletele Pegas. Fiabilitatea bicicletelor sau a vehiculelor Pegas a fost un factor esențial în dezvoltarea lor.

Dacă vorbim despre experiențe unice vrem să oferim acest concept într-o definiție exhaustivă, astfel că bicicletele Pegas au "trăit" un proces complex și riguros atunci când au fost proiectate și construite.

Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar soluțiile pe care Pegas le propune în acest domeniu sunt în acord cu această schimbare.

Acum, revoluțiile în orice domeniu pot dura o zi sau poate fi pentru totdeauna. De aceea discernământul dintre efemer și durabil este întotdeauna în centrul atenției noastre. Scopul nostru este de a oferi metode de transport cu două roți într-o notă de relevanță totală. Adaptarea la nevoile actuale este un deziderat iar colecția de biciclete și vehicule electrice este răspunsul nostru ferm în această privință.

Creat în 1972 și reinventat în 2012!

A început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane și britanice, care la rândul lor imitau stilul unei motociclete chopper.

Silueta Pegasului, cu șa lungă și coarne, avea să devină pentru mii de copii din România comunistă definiția cuvântului „bicicletă”. Și un pic mai mult. Un obiect cult, poate chiar cel care definește cuvântul „copilărie” pentru toți cei care au învățat să meargă pe bicicletă între anii ’70 și ’80.

După ’89 Pegas a dispărut.

20 de ani mai târziu, un proiect independent a readus marca Pegas și vechea bicicletă, într-o nouă formă, pentru copiii care crescuseră între timp.

push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.