Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Biciclete Oras

Filtrează produsele

22 Produse în această categorie

pe pagină
Setați ascendent
Filtrează produsele

22 Produse în această categorie

pe pagină
Setați ascendent

Modelele de biciclete oras pot fi polivalente, adică pot avea însușiri colaterale și cu alte discipline, dar, cel mai important, păstrează o cultură unică pe care o poți identifica de-a lungul timpului numai în zonele urbane. Designul, geometria și greutatea sunt noțiuni care vin în ajutorul călătorului prin oraș și completează într-o notă evoluată drumul său. Comoditatea utilizării acestor biciclete, eficiența în exploatare cât și siguranța celui care le folosește sunt primele aspecte la care ne gândim atunci când vorbim de mersul în oraș. Prin colecția noastră de biciclete oras dorim să facem o afirmație clară, afirmație pe cât de simplă, pe atât de importantă: mersul pe două roți trebuie să producă plăcere. Plăcere în a merge la serviciu pe două roți, plăcere în a te plimba pe biciclete city alături de cei dragi, plăcere în a te bucura de timpul pe care-l câștigi, plăcere din faptul că vei contribui la un aer mult mai bun pentru orașul tău. Și toate acestea într-o notă remarcabilă de relevanță. Pegas îți oferă mai mult decât o gamă variată de biciclete oras, îți oferă un mod de a călători, indiferent dacă drumul tău te duce la serviciu sau teleleu prin oraș.

Cruiserele, modelele nostre iconice cu care am început noua aventură a acestui brand, sunt acele biciclete oras care au proprietatea unică de a facilita mișcarea privirilor de pe stradă fix în direcția ta. Silueta clasică cu șa lungă și ghidon inspirat din motocicletele de tip chopper îți conferă o autenticitate și te provoacă să adopți un stil de mers devenit legendar. Cum am spus și mai sus, comoditatea și plăcarea utilizării lor se îmbină perfect.

Dacă vorbim de biciclete electrice, trebuie să știi că ele au fost optimizate încă din faza de construție pentru a obține o autonomie fezabilă și o utilizare prietenoasă (aici putem da exemplu pliabilelor electrice). Bicicletele electrice, pe lângă avantajele evidente, reprezintă o categorie de vehicule ce fac parte integrantă din viitor și care se vor dezvolta în mod continuu. Toate strategiile la nivel mondial legate de optimizarea deplasării în orașe au în centrul atenției bicicleta electrică.

Dacă vrei o manieră cu adevărat senzațională de a intra în lumea ciclismului urban, atunci bicicletele cu roți de 28” sunt calea potrivită. Indiferent dacă alegi o bicicletă de treeking urban și extraurban sau una inspirată din cursele de șosea, aceste modele îți vor sedimenta definitiv dragostea pentru cultura urbană a bicicletelor de oraș.

Descoperă colecția de biciclete oras senzaționale!

Biciclete Oras

push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.