Chat with us, powered by LiveChat

Contact

Detalii
Contact Corporate
B2B PROIECTE SPECIALE FRANCIZA

Dacă dorești o colaborare B2B cu Pegas, ai un proiect special pentru compania ta, vrei să-ți creăm un proiect în domeniul mobilității urbane, ai nevoie de informații corporate despre Pegas sau dorești o franciză Pegas, atunci noi îți stăm la dispoziție. Oferim suport, implementare, personalizare, flexibilitate, promptitudine și diversitate. Creăm idei, le dezvoltăm și le punem în practică. Totul pentru un plus de valoare consistent pentru compania ta.

Selecteaza tip formular
Toate campurile sunt obligatorii
Clienti

Buna ziua, pentru orice problema pe care o aveti trebuie sa completati unul din formularele de mai jos. Ulterior, in functie de problema, unul din colegii nostri va va contacta. Facem tot ce ne stă în putință să rezolvăm cât mai repede problemele legate de service sau garanție.În cazul unei solicitări pentru garanție trebuie atașată o copie a certificatului de garanție (semnat și ștampilat de către un service autorizat) și o copie a facturii / bonului de achiziție. Se recomandă și atașarea de poze cu defectele constatate.În cazul în care solicitarea nu este pentru o problemă de garanție, costurile transportului vor fi suportate de către client

Selecteaza tip formular
Toate campurile sunt obligatorii
Magazin Pegas
Magazin Pegas Brasov Coresi
Str. Zaharia Stancu 1 Brasov 500167
Program:* Luni - Duminica: 10:00 - 18:00

Magazinele partenere PEGAS din toata tara
Atelierele Pegas caută coechipieri
Avem un anunț deosebit de important. A început acțiunea de înrolare a magazinelor și serviceurilor de biciclete cu potențial de a deveni partener Pegas. Anul viitor, toți românii vor putea testa gama noastra de biciclete în orice colț al țării. Brandul românesc de biciclete care a bucurat copilăria multora dintre noi încearcă să ajungă la câți mai mulți dintre cei care au avut un Pegas sau și-au dorit să aibă unul.
În cazul in care administrați sau vă ocupați de achiziții pentru un magazin care comercializează biciclete sau are un raion de biciclete vă rugăm să completați chestionarul de intenție pe care îl puteți deschide la linkul de mai jos. În cazul în care aveți un service de biciclete și faceți personalizări de biciclete sau recuperați biciclete avariate vă rugăm de asemenea să ne scrieți.
Pentru a ne cunoaște v-am pregătit un chestionar de intenție pe care îl puteți completa accesând acest link: Chestionar Pegas
ARAD - ARAD Good Ride by Racing Bike Shop
BAIA MARE - MARAMURES Bike Shop
BISTRITA - BISTRITA NASAUD Bistritz Bike Shop
BOTOSANI - BOTOSANI Activ Explore
BACAU - BACAU Mesterul de biciclete
CLUJ-NAPOCA - CLUJ Bella Bike BEST-BIKE / Mushroom bike
CRAIOVA - DOLJ Ride Shop
FOCSANI - VRANCEA Magazinul cu Biciclete
IASI - IASI Universal Moto Velo Davelo Bike Shop
LUGOJ - TIMIS Good Ride by Racing Bike Shop CC Galeria Arad - Intersport
MIERCUREA CIUC - HARGHITA Fun Bike
ODORHEIU SECUIESC - HARGHITA Bringa Haz
Oradea - Bihor FreestyleSport
PLOIESTI - PRAHOVA Tomas bike
SATU MARE - SATU MARE Louisbike
ALBA IULIA - ALBA Bringa Haz
GALATI - GALATI Maus Bike
BUZAU - BUZAU EBIK
CONSTANTA - CONSTANTA MOTOMAR