Chat with us, powered by LiveChat

Contact

Detalii
Contact Corporate
B2B PROIECTE SPECIALE FRANCIZA

Dacă dorești o colaborare B2B cu Pegas, ai un proiect special pentru compania ta, vrei să-ți creăm un proiect în domeniul mobilității urbane, ai nevoie de informații corporate despre Pegas sau dorești o franciză Pegas, atunci noi îți stăm la dispoziție. Oferim suport, implementare, personalizare, flexibilitate, promptitudine și diversitate. Creăm idei, le dezvoltăm și le punem în practică. Totul pentru un plus de valoare consistent pentru compania ta.

Selecteaza tip formular
Toate campurile sunt obligatorii
Clienti

Buna ziua, pentru orice problema pe care o aveti trebuie sa completati unul din formularele de mai jos. Ulterior, in functie de problema, unul din colegii nostri va va contacta. Facem tot ce ne stă în putință să rezolvăm cât mai repede problemele legate de service sau garanție.În cazul unei solicitări pentru garanție trebuie atașată o copie a certificatului de garanție (semnat și ștampilat de către un service autorizat) și o copie a facturii / bonului de achiziție. Se recomandă și atașarea de poze cu defectele constatate.În cazul în care solicitarea nu este pentru o problemă de garanție, costurile transportului vor fi suportate de către client

Selecteaza tip formular
Toate campurile sunt obligatoriiStructura partenerilor Pegas este realizată în funcție de activitățile pe care aceștia le fac, astfel:
VÂNZARE, SERVICE ȘI GARANȚIE
VÂNZARE, SERVICE ȘI GARANȚIE
în aceste magazine vei putea să cumperi biciclete Pegas, vei putea să rezolvi orice problemă de garanție și vei putea face orice intervenție în service la bicicleta ta.
SERVICE ȘI GARANȚIE
SERVICE ȘI GARANȚIE
în aceste magazine ai la dispoziție toata gama de operațiuni de service pentru bicicleta ta Pegas, indiferent că este o solicitare de garanție, un simplu reglaj, un upgrade de componente, o revizie sau achiziție de piese sau accesorii.
VÂNZARE
VÂNZARE
în aceste unități vei putea cumpăra orice bicicletă din colecția Pegas. Vei primi consiliere specializată de brand, sfaturi legate de achiziție și consultanță dedicată.
Magazinele partenere PEGAS din toata tara
Atelierele Pegas caută coechipieri
Avem un anunț deosebit de important. A început acțiunea de înrolare a magazinelor și serviceurilor de biciclete cu potențial de a deveni partener Pegas. Anul viitor, toți românii vor putea testa gama noastra de biciclete în orice colț al țării. Brandul românesc de biciclete care a bucurat copilăria multora dintre noi încearcă să ajungă la câți mai mulți dintre cei care au avut un Pegas sau și-au dorit să aibă unul.
În cazul in care administrați sau vă ocupați de achiziții pentru un magazin care comercializează biciclete sau are un raion de biciclete vă rugăm să completați chestionarul de intenție pe care îl puteți deschide la linkul de mai jos. În cazul în care aveți un service de biciclete și faceți personalizări de biciclete sau recuperați biciclete avariate vă rugăm de asemenea să ne scrieți.
Pentru a ne cunoaște v-am pregătit un chestionar de intenție pe care îl puteți completa accesând acest link: Chestionar Pegas