Chat with us, powered by LiveChat

Magazine

Magazine | Bicicleta Pegas
Magazine | Bicicleta Pegas
BINE AI VENIT PE PAGINA DEDICATĂ PARTENERILOR PEGAS
În această pagină vei găsi magazine cu expunere fizică și online din toată țara care te pot ajuta cu orice problemă de service sau garanție pe care o ai legată de bicicleta ta Pegas. Mai mult, la partenerii noștri îți poți cumpăra și biciclete Pegas. Sunt locații atent alese de noi în care poți primi consiliere de calitate pentru orice solicitare pe care o ai referitoare la bicicleta Pegas, indiferent că vrei să-ți cumperi o bicicletă sau ai nevoie de o intervenție în service.
Structura partenerilor Pegas este realizată în funcție de activitățile pe care aceștia le fac, astfel:
VÂNZARE, SERVICE ȘI GARANȚIE
VÂNZARE, SERVICE ȘI GARANȚIE
în aceste magazine vei putea să cumperi biciclete Pegas, vei putea să rezolvi orice problemă de garanție și vei putea face orice intervenție în service la bicicleta ta.
SERVICE ȘI GARANȚIE
SERVICE ȘI GARANȚIE
în aceste magazine ai la dispoziție toata gama de operațiuni de service pentru bicicleta ta Pegas, indiferent că este o solicitare de garanție, un simplu reglaj, un upgrade de componente, o revizie sau achiziție de piese sau accesorii.
VÂNZARE
VÂNZARE
în aceste unități vei putea cumpăra orice bicicletă din colecția Pegas. Vei primi consiliere specializată de brand, sfaturi legate de achiziție și consultanță dedicată.