Chat with us, powered by LiveChat

METODE DE PLATA

Pegas (http://www.bicicletapegas.ro/) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online -Netopia-payments.com

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Plata online - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

 

Plata online (inclusiv in RATE) - Star Card (BANCA TRANSILVANIA)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul http://www.bicicletapegas.ro/si beneficiezi de:

 - De … RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

 - 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

 - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca  ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Detali pentru facturare

SMART BIKE SHARING SRL
Reg. Com.: J40/3316/2018
CUI: RO38993467
Banca Comerciala Romana
IBAN: RO18RNCB0088158613830001

Adresa corespondență
Punct de lucru: Str. Marcel Iancu nr. 3-5
Sector 2, București

 

Plata online (inclusiv in RATE) - Card Avantaj (Credit Europe Bank)

Plateste cu cardul tau Card Avantaj si poti alege de la 1 pana la 12 rate cu dobanda 0

Serviciu oferit de Netopia Payments 

 

Plata online (inclusiv in RATE) - Cardul de cumparaturi AlphaCard ( banca ALPHA )

Plateste cu cardul de cumparaturi de la ALPHA BANK si poti alege de la 2 pana la 12 rate fara dobanda si cu o perioada de gratie de pana la 55 de zile 

Mai multe informatii pe www.alphabank.ro

 

Plata in rate online, fara card de credit, prin TBI BANK

Alături de TBI BANK am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

  1. Selectezi ca Metoda de plata, varianta "Plata in rate online, fara card de credit, prin TBI BANK " si finalizezi comanda
  2. Vei fi contactat de un reprezentant al bancii, care iti va genera cererea de plata in rate si te va informa despre toate detalile contractului
  3. Vei primi un sms cu un link de plata, de unde te vei identifica la distanta pe baza cartii de identitate, in original
  4. Dupa pre-aprobare, vei primi contractul pe email si vei semna electronic documentele, printr-un cod primit pe sms.
  5. Noi iti livram comanda.

Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF (salariu, de minim 3 luni sau pensie, de minim 1 luna) sau declaratie de venit inregistrata, ca PFA/PFI/Intreprindere Individuala, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocat etc)