Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

TRANSPORT ȘI COMENZI INTERNATIONALE


Atelierele Pegas SRL avand urmatoarele date de identificare: CUI RO29164443, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/11692/2011, avand capital social in valoare de 600 de lei si sediul in Str. Marcel Iancu, nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti, Telefon (+40) 0374 771 242, E-mail hello@bicicletapegas.roprin websiteul www.bicicletapegas.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:


Curier Rapid
 În această perioadă, livrarea produselor cumpărate se face în 2 - 5 zile de la plasarea comenzii. Te rugam să verifici emailul și să stai liniștit. Comanda ta pleacă cât mai repede posibil către tine.

  • Pentru comenzi mai mici de 100 lei, valoarea transportului este de 9.9 LEI
  • Pentru comenzi intre 101 si 800 lei, valoarea transportului este de 19.9 LEI
  • Pentru comenzi mai mari de 800 lei, valoarea transportului este de 49.9 LEI


Ridicare din showroom:
Puteți ridica comanda și din unul din magazinele noastre fizice. Din cauza normelor de prevenție COVID-19, magazinul vă va contacta de îndată ce comanda dumneavoastră a ajuns la magazin și este pregătită pentru ridicare.

Magazinele noastre sunt:


Transport și livrări internaționale

Livram international în următoarele țări: Germania, Franța, Anglia, Austria, Spania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Irlanda, Polonia, Slovacia, Portugalia, Grecia, Turcia, Croația, Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria.

Dacă nu este specificat altfel, costul transportului si al livrării este de: 300 de lei per colet.

Termenul de livrare este de 5-10 zile de la achitarea produselor. În funcție de situație, pot interveni întârzieri cauzate de partenerii noștri de livrare sau de situația actuală a pandemiei.

Taxe Vamale. În cazul in care există taxe vamale, acestea vor fi suportate de client.

Alte informații Pentru celelalte tari care nu sunt cuprinse în aceasta lista, detalii și informații suplimentare puteți obține scriindu-ne un mail scurt la client@bicicletapegas.ro

push

Psst! Fii mereu primul care afla despre promotiile Pegas, acceptand notificarile noastre.

Raspund mai tarziu

Multumim! Te rugam sa confirmi prin linkul din mail.

Oops! Notificarile sunt dezactivate in browser.