Chat with us, powered by LiveChat

TRANSPORT ȘI COMENZI INTERNATIONALE


SMART BIKE SHARING SRL avand urmatoarele date de identificare: CUI RO38993467, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/3316/2018, avand capital social in valoare de 600 de lei si sediul in Str. Marcel Iancu, nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti, E-mail [email protected]prin websiteul www.bicicletapegas.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:


Curier Rapid
 În această perioadă, livrarea produselor cumpărate se face în 2 - 5 zile de la plasarea comenzii. Te rugam să verifici emailul și să stai liniștit. Comanda ta pleacă cât mai repede posibil către tine.

  • Pentru comenzi mai mici de 300 lei, valoarea transportului este de 19.9 LEI
  • Pentru comenzi intre 300 si 800 lei, valoarea transportului este de 39.9 LEI
  • Pentru comenzi mai mari de 800 lei, valoarea transportului este de 59.9 LEI


Transport și livrări internaționale

Livram international în următoarele țări: Germania, Franța, Anglia, Austria, Spania, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Olanda, Luxemburg, Irlanda, Polonia, Slovacia, Portugalia, Grecia, Turcia, Croația, Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria.

Dacă nu este specificat altfel, costul transportului si al livrării este de: 800 de lei per colet.

-Costul transportului din comandă este orientativ și este exprimat pentru un singur colet.

-Dacă costul transportului este mai mare față de cel afișat în comandă, acest lucru este din cauza faptului că vă aflați într-o zonă unde transportatorul nostru nu are acoperire pentru un cost standard. În cazul aceasta, veți fi contactat și vi se va comunica noul cost de transport.

Termenul de livrare este de 5-10 zile de la achitarea produselor. În funcție de situație, pot interveni întârzieri cauzate de partenerii noștri de livrare.

Taxe Vamale. În cazul in care există taxe vamale, acestea vor fi suportate de client.

Alte informații Pentru celelalte tari care nu sunt cuprinse în aceasta lista, detalii și informații suplimentare puteți obține scriindu-ne un mail scurt la [email protected]