Chat with us, powered by LiveChat
background
Pegas lansează Pegas Rental, un proiect de tip ”rent a bike” adresat companiilor care vor să implementeze mersul pe două roți în cultura lor organizațională. Spre deosebire de schemele clasice de închirieri de biciclete, proiectul nostru tintește nevoile unei companii în această direcție și oferă suport total pentru implementarea lui. Pegas adaptează și personalizează proiectul întocmai cu cerințele pe care o firmă le are în acest sens pentru a putea oferi mai departe o experiență deosebită. Adaptabilitatea, implementarea și suportul sunt termenii care definesc cel mai bine proiectul Pegas Rental. De asemenea, execuția unui astfel de proiect este o valoare în sine pentru acesta și vine la pachet cu celelalte condiții exclusiviste care au fost gândite în cadrul proiectului. Satisfacția celui care folosește o bicicletă Pegas este cel mai important reper al nostru, iar maximizarea acesteia reprezintă un deziderat. De aceea, ne dorim să transmitem mai departe acest tip de experiență și dorim ca proiectul Pegas Rental să devină un vector pentru susținerea unui mod sănătos de deplasare.
background
Ce este Pegas Rental?
Pegas Rental este un serviciu destinat companiilor care vor sa faciliteze mersul pe doua roti pentru proprii angajati si vor sa includa bicicleta in cultura lor organizationala.Astfel, pentru firmele care doresc să facă un team-building și își aleg mersul pe două roți să fie parte integrantă, Pegas pune la dispoziție bicicletele necesare, personalizate pentru fiecare membru, se ocupă de logistica necesară, asigură suportul tehnic și face colectarea lor la final. La fel si pentru clădirile de birouri: Pegas oferă parcuri de biciclete pentru companiile care doresc să ofere la rândul lor angajaților posibilitatea să meargă pe bicicletă. Implementarea și mentenanța sunt incluse pe toată durata contractului. Datorită gamei extinse de biciclete de la Pegas, programul poate oferi parcuri mixte de biciclete. Fiecare companie care aderă la Pegas Rental poate beneficia de o colecție impresionantă de biciclete, atât pentru bărbați cât și pentru femei, care acoperă o plajă largă de înălțimi, astfel că întotdeauna se va găsi o bicicletă perfectă pentru fiecare. Practic, se pot crea o multitudine de configurații în funcție de ceea ce dorește fiecare.
background
background
backgroundOras

Bicicletele de oraș de la Pegas sunt definite de stil și atitudine. Au viteze integrate în butuc sau externe, astfel că nicio pantă nu le va sta în cale. Oferă o poziție comodă și vin echipate cu apărători pe față și spate. Mai mult, bicicletele de oraș electrice sunt vehiculele ideale pentru orice oraș. Bicicletele de oraș sunt variantele propuse de Pegas pentru mişcare şi deplasare într-un mod unic şi din care rezultă o experienţă deosebită. Fatbike-ul cu șa lungă, Clasic 2S, bicicleta de oraș cu formă suplă și linii agresive, pliabila electrică sau olandeza electrică sunt câteva din variantele atractive de a te deplasa prin oraș și pe care le poți avea prin programul Pegas Rental.

backgroundMTB

Mobilitatea, eficienţa şi aspectul se împletesc numai bine în bicicletele de munte pe care le putem oferi. Gama de munte acoperă o zonă extinsă a activitaților pe care se pot face pe două roți la munte. De la MTB-uri cu roți de 3.0 până la fatbike-uri, bicicletele de munte de la Pegas sunt soluția ideală pentru un team-building reușit sau o tură cu prietenii în weekend. Bicicletele vin cu echipări de 10 viteze, cadru din aluminiu și transmisie precisă, astfel că o ieșire la munte se transformă într-o călătorie la superlativ.

backgroundTrekking

Pentru ieșiri mai lungi, dar și pentru commuting în toată regula, Pegas poate oferi biciclete de trekking /touring gata echipate de drum sau de mers la serviciu. Portbagaje pe față și spate, dinam în butuc sau acumulator inclus în cadru sunt câteva din ingredientele pe care le-am pregătit pentru bicicletele noastre de distanță.

Accesorii
Programele Pegas Rental sunt concepute să se desfășoare între-o notă totală de relevanță și satisfacție pentru cei care aderă la el, dar și în siguranță totală. Gama Pegas de accesorii vine în întâmpinarea celor care merg pe două roți și vor să fie vizibili în trafic, să-și asigure corespunzător bicicleta, să meargă în siguranță deplină sau să meragă cu propriul copil pe două roți.
background

CastiNoua colecție de căști de protecție pentru mersul pe bicicletă de la Pegas vine în ajutorul oricui vrea să rămână cu gândurile intacte! Siguranța pe bicicletă este esențială, iar căștile reprezintă primul pas pe care îl poți face în acest sens.

LuminiFii vizibil în trafic. Farurile și stopurile de la Pegas au protecție la apă, intensitate luminoasă mare și au mufă de încarcare de tip USB. De asemenea, designul este unul discret și se pot prinde în mai multe locuri pe cadru.

background
background

AntifurturiAntifurturile sunt elementul de bază atunci când vrei să-ți lași bicicleta în siguranță. Toate antifuruturile de la Pegas au protecție împotriva deteriorării cadrului, vin cu cheie, cifru sau lacăt și sunt special construite pentru a oferi o protecție superioară împotriva furturilor.

Scaunelepentru copii sunt ideale atunci când vrei să te bucuri de o plimbare alături de copilul tău. Flotele din program pot fi configurate astfel încât să fie dotate cu biciclete caqre au astfel de scaune speciale destinate transportului celor mici. Scaunele îndeplinesc și depășesc normele de reglementare din domeniu în privinșa siguranței și a ergonomiei.

background
background
Livrare si servicii conexe Livrarea se va face la locatie sau transport propriu sau cu transportul asigurat de Pegas Asiguram service in perioada contractuala
background
background
background