Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -

Confidentialitate

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE

Politica confidentialitate Atelierele Pegas SRL

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. 

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro)

Site-ul Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) este operat de societatea Atelierele Pegas SRL, cu sediul in STR. TELEGA, NR. 6, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/11692/29.09.2011.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) si a tertilor cu care Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Bicicleta Pegas (bicicletapegas.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

SC Atelierele Pegas SRL colecteaza de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

- date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat Fan Courier.

- Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti.

- date necesare eliberarii cardului de fidelizare, furnizate in mod voluntar prin intermediul unui formular de cerere, respectiv nume, prenume, adresa de e-mail, telefon. 

- adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe website-ul administrat de Atelierele Pegas SRL (bicicletapegas.ro) si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

- date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de Atelierele Pegas SRL, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii Atelierele Pegas SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a companiei (Str. Marcel Iancu nr. 3-5, Sector 2, București) sau prin e-mail catre adresa atelier@bicicletapegas.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre atelier@bicicletapegas.ro.


Masuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

1. Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate achizitionat si instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate pe website-ul companiei: https://bicicletapegas.ro/confidentialitate

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei Atelierele Pegas SRL prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.

6. Conturile angajatilor care nu mai fac parte din compania Atelierele Pegas SRL vor fi sterse.

7. Parolele nu se afiseaza in clar pe monitor

8. Orice accesare a bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces

9. Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost prelucrate.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email atelier@bicicletapegas.ro.