Chat with us, powered by LiveChat

Card Virtual Cadou

SKU
CARD250

De la 250,00LEI

Pana la 250,00LEI

250,00LEI
Alege valoare
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Numele tau
Nume Destinatar
Email Destinatar
Card Virtual de Cadou Pegas

Cardul Virtual de Cadou (CVC) de la Pegas este o modalitate de cumpărături oferită de Pegas și este destinată celor care doresc să ofere un cadou inedit. Practic, plătind contravaloarea unui astfel de Card în lei, se obține dreptul de a folosi aceeași sumă pentru cumpărături de la Pegas (fie online sau în magazine) în baza unui cod unic oferit de Pegas.

Există 3 tipuri de carduri

Cardul Virtual de Cadou de la Pegas de 250lei - care costă 250lei

Cardul Virtual de Cadou de la Pegas de 500lei - care costă 500lei

Cardul Virtual de Cadou de la Pegas de 1000lei - care costă 1000lei

Pentru toate tipurile de carduri TVA-ul este inclus.

Cardul este transmisibil și nenominal. Cardul Virtual de Cadou poate fi folosit numai în baza codului unic generat odată cu achiziționarea lui. În momentul achiziționării unui CVC, veți primi pe mail un cod unic format din 7 cifre. Acesta va fi PIN-ul cardului Dvs. și va trebui folosit atunci când vreți să faceți o cumpărătură. PIN-ul trebuie păstrat în condiții depline de siguranță, la fel cum ați face cu PIN-ul unui card personal bancar. Pegas nu poate fi trasă la răspundere pentru păstrarea în condiții de siguranță a PIN-ului oferit pe email. Pentru siguranță, asigurați-vă că numai Dvs. aveți acces la email-ul pe care doriți să primiți codul PIN și că aveți setată la acest mail o parolă greu de ghicit.

Valoarea unui Card trebuie utilizată deodată și dintr-o dată, deci integral pentru o cumpărătură. De asemenea, Cardul are caracter unic și nu poate fi debitat ori creditat ulterior. O dată folosit un card, acesta își pierde orice valoare economică. Valoarea Cardului nu se poate fracționa, nu se transmite, nu se poate preschimba în bani și nu se reține. Cardul nu reține resturi din sume și nu se poate reîncărca. Altfel spus, valoarea unui card trebuie cheltuită dintr-o dată.

Cardul poate fi folosit exclusiv numai în magazinele Pegas și pe www.bicicletapegas.ro.

De asemenea, poate fi folosit de oriunde în lume.

Din când în când, există posibilitatea ca aceste carduri să poată fi folosite în unele magazine partenere Pegas. Acest lucru are caracter promoțional și ocazional. Modul de utilizare în alte magazine decât cele deținute de Pegas sau în alte medii virtuale în afara site-ului www.bicicletpegas.ro va fi anunțat special printr-o campanie de comunicare online.

Exemple de situații

Situația 1 - Am un card de o anumită valoare, dar ceea ce vreau să cumpăr costă mai puțin

De exemplu, dacă aveți un CVC în valoare de 1000lei și doriți să cumpărați o bicicletă de 800lei, veți fi obligat să adăugați produse de minimum 200lei - de exemplu, accesorii - pentru a putea folosi Cardul. De ce? Valoarea cumpărăturii Dvs. este mai mică decât valoarea Cardului Cadou. Cum valoarea unui card trebuie utilizată deodată și dintr-o dată (în mod integral), atunci trebuie să mai adăugați produse care să facă diferența de bani pentru a ajunge la suma Cardului.

Situația 2 - Am un card de o anumită valoare, dar ceea ce vreau să cumpăr depășește valoarea cardului

De exemplu, dacă aveți un card în valoare de 500 lei și doriți să achiziționați produse care însumează 700lei, atunci trebuie să dați o diferență de 200 lei (cash, card etc). De ce trebuie să puneți o diferență? Valoarea cardului este mai mică decât valoarea totală a cumpărăturii. Diferența dintre valoarea cumpărăturii și valoarea cardului trebuie suportată de dvs.

Da, Cardurile virtuale de Cadou Pegas se pot cumula fără a exista o limită în acest sens. Trebuie doar cheltuite integral la o cumpărătură.

Exemple

1. Dacă aveți un CVC în valoare de 1000 lei și unul în valoare de 250lei, puteți achiziționa o bicicletă care costă 1250lei folosind simultan ambele carduri.

2. Dacă aveți un card în valoare de 1000lei și unul de 500lei, dar doriți să cumpărați o bicicletă care costă 1899lei, atunci puteți folosi ambele carduri și mai trebuie să plătiți o diferență în bani de 399lei.

3. Dacă aveți un card de 500 lei și unul de 250lei, dar valoarea totală a cumpărăturilor este de 700lei, atunci trebuie să mai adăugați produse de minimum 50 lei pentru a putea folosi cele două carduri cumulat.

Atenție: deținerea mai multor carduri virtuale de cadou nu implică neapărat folosirea lor deodată, la o singură cumpărătură. Aveți la discreție posibilitatea de a alege cum doriți să le utilizați.

Cardul este valabil 365 zile de la data achiziției lui. Data achiziției lui (în formatul dd - ll - aaaa / 00:01) este luată în considerare ca fiind data la care s-a înregistrat plata către Pegas. În momentul înregistrării și în aceeași zi cu momentul înregistrării, veți primi pe email-ul furnizat de Dvs. un cod PIN pentru a putea folosi cardul. Ultima zi de utilizare a cardului (în formatul dd - ll - aaaa / 23:59) este considerată ziua momentului înregistrării la care se adaugă 365 zile consecutive.

Da, cardurile virtuale de cadou pot fi folosite în orice situație, indiferent de natura campaniei sau a promoțiilor existente la momentul respectiv. Altfel spus, un card virtual de cadou este o sumă de bani pe care trebuie să o cheltuiești dintr-o dată.

Livrare rapida
Expediere in 24h la majoritatea produselor
Retur in 15 zile
Poti returna in termen de 15 zile
Plata in rate
Pana la 60 rate
ASAMBLARE BICICLETE
Majoritatea bicicletelor se livreaza asamblate 99%
Acțiune
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri.
Informatii utile
PEGAS IN RATE AI PANA LA 60 DE RATE

pentru a cumpăra bicicleta ta preferată dacă folosești unul din următoarele carduri la plata online.