Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Citește mai multe -
DETALII CAMPANIE
campania Bicicliști Pegas în București și cum poți beneficia de reducere
optiune a
Ai un voucher de la Primărie
1
Comanzi bicicleta dorită online pentru a te asigura că o vei găsi în showroom.
2
La metoda de livrare selectezi ridicarea dintr-unul din cele 2 showroom-uri Pegas din București.
3
Aplici online codul BUCURESTI500 pentru o extra-reducere de 500 de lei la bicicletele ce depășesc 1498 de lei, pe lângă cea de la Primărie.
SAU
Aplici online codul BUCURESTI200 pentru o extra-reducere de 200 de lei la toate bicicletele, pe lângă cea de la Primărie.
4
Mergi să îți ridici bicicleta prezentând voucher-ul de la Primărie!
optiune b
Nu ai apucat voucher de la Primărie
1
Comanzi bicicleta dorită online.
2
Aplici online codul BUCURESTI500 pentru bicicletele ce depășesc 1498 de lei și ai o reducere de 500 de lei.
SAU
Aplici online codul BUCURESTI200 valabil pentru toate bicicletele, indiferent de valoarea lor, pentru o reducere de 200 de lei.
3
Alegi metoda de livrare dorită și gata!
Despre campanie
Campania Pegas "Bicicliști Pegas în București" are la bază ideea promovată de Primăria Municipiului București de a încuraja achiziția de mijloace de transport nepoluante. Prin programul primăriei, "Bicicliști în București", poți beneficia de un voucher de 500 de lei pentru cumpărarea unei biciclete sau trotinete electrice. La Pegas poți cumula voucherul Primăriei cu codul BUCURESTI500 pentru o extra-reducere. Astfel, pentru bicicletele de peste 1498 de lei poți folosi atât voucherul Primăriei, valoarea bicicletei ajungând la 998 de lei, cât și codul voucher BUCURESTI500, valoare bicicletei fiind în final de 498 de lei. Pentru bicicletele sub 1498 de lei se poate aplica voucherul Primăriei pentru reducerea de 500 de lei și codul BUCURESTI200 pentru o extra-reducere de 200 de lei.
Reguli campanie
Ca orice altă campanie Pegas ce implică acordarea de vouchere, și aceasta se supune regulilor generale ce sunt prezentate în secțiunea 21. REGULAMENT VOUCHERE din Termeni și condiții.
În plus față de regulile generale, la această campanie pot participa doar cetățenii Români, cu vârsta de peste 18 ani, ce fac dovada domiciliului în Municipiul București.

De asemenea, în campania Pegas sunt incluse doar bicicletele și trotinetele electrice cu o valoare mai mare de 1498 de lei pentru codul BUCURESTI500, respectiv cele cu o valoare mai mica de 1498 de lei pentru codul BUCURESTI200, exceptie facând bicicletele fără pedale pentru care nu se poate aplica nicio reducere. Din campanie nu fac parte bicicletele resigilate și cele din categoria Cargo.

Codurile voucher Pegas nu pot fi aplicate simultan într-o singură comandă.

Voucherul Primăriei poate fi aplicat pentru orice bicicletă, indiferent de valoarea ei, excepție făcând bicicletele de copii pentru care nu se poate aplica acest voucher.

Dacă încă nu îți este clar cum beneficiezi de reducere, te poate ajuta filmulețul de mai jos:

Vino cu gașca în magazinele Pegas și ai un extra-discount de până la 15%!

Strânge-ți toți cunoscuții cu voucher de la Primărie și veniți în oricare magazin Pegas. Dacă sunteți minim 3 primiți un extra-discount de 3%, daca sunteți 7 primiți 7% și tot așa până la un grup de maxim 15 persoane care va beneficia de un extra-discount de 15%. Mai jos ți-am pregătit câteva exemple de reduceri:

Hai să umplem Bucureștiul de Pegas!