Chat with us, powered by LiveChat
Detalii
campania Bicicliști Pegas în București și cum poți beneficia de reducere
opțiune a
Ai voucher PMB

1Comanzi bicicleta dorită online.

2Aplici online codul BUCURESTI500 pentru o reducere suplimentară de 500 lei la bicicletele ce depășesc 1500 lei.

3Vii cu voucherul de la PMB în oricare din magazinele Pegas și ridici noua bicicletă.

opțiune b
N-ai voucher PMB

1Comanzi bicicleta dorită online.

2Aplici online codul BUCURESTI500 pentru o reducere suplimentară de 500 lei la bicicletele ce depășesc 1500 lei.

3Bucură-te de noua bicicletă la un super preț.

Despre campanie
Campania Pegas "Bicicliști Pegas în București" are la bază ideea promovată de Primăria Municipiului București de a încuraja achiziția de mijloace de transport nepoluante. Prin programul primăriei, "Bicicliști în București", poți beneficia de un voucher de 500 de lei pentru cumpărarea unei biciclete sau trotinete electrice. La Pegas poți cumula voucherul Primăriei cu codul BUCURESTI500pentru o extra-reducere. Astfel, pentru bicicletele de peste 1500 de lei poți folosi atât voucherul Primăriei, valoarea bicicletei ajungând la 1000 de lei, cât și codul voucher BUCURESTI500, valoare bicicletei fiind în final de 500 de lei.
Reguli campanie
Ca orice altă campanie Pegas ce implică acordarea de vouchere, și aceasta se supune regulilor generale ce sunt prezentate în secțiunea 21. REGULAMENT VOUCHERE din Termeni și condiții.
În plus față de regulile generale, la această campanie pot participa doar cetățenii Români, cu vârsta de peste 18 ani, ce fac dovada domiciliului în Municipiul București.

De asemenea, în campanie sunt incluse doar bicicletele și trotinetele electrice cu o valoare mai mare de 1500 de lei pentru codul BUCURESTI500. Din campanie nu fac parte bicicletele resigilate, cele din categoria Cargo și Partizan.
Codurile voucher Pegas nu pot fi aplicate simultan într-o singură comandă.
Voucherul Primăriei poate fi aplicat pe orice bicicletă, indiferent de valoarea ei, excepție făcând bicicletele pentru copii.

HAI SĂ UMPLEM BUCUREȘTIUL DE PEGAS!