Chat with us, powered by LiveChat

Snowskates Sled Dogs Halden (Reglabile)

SKU
Snowskates-Sled-Dogs-Halden (Reglabile)

115.91 Lei x 12 rate

Dobanda promo 0%
Rate lunare
52,33LEI /luna
Pret cu plata in 24 rate prin TBI Bank, Dobanda 0% (*nu include comision de acordare)
Stoc epuizat
Livrare rapida
Expediere in 24h la majoritatea produselor
Retur in 15 zile
Poti returna in termen de 15 zile
Plata in rate
Pana la 12 rate fara dobanda
ASAMBLARE BICICLETE
Majoritatea bicicletelor se livreaza asamblate 99%
Acțiune

Halden, numit după una dintre cele mai prietenoase rase de câini din Norvegia, este modelul nostru cel mai prietenos și mai practic și este perfect pentru începători și utilizatorii ocazionali. Căptușeala termică dinamică are o secțiune flexibilă, reglabilă pentru degetele picioarelor care se întinde pentru a se adapta la variațiile dimensiunii piciorului și umflarea naturală a picioarelor în timpul unei activități prelungite. 

O pereche foarte buna de Snowskates reprezentand modelul nostru cel mai accesibil. Are un aspect excelent dat de contrastul dintre culorile alb-negru. Ca și în cazul tuturor Snowskateurilor, Halden vine cu baze cu muchi de oțel pentru o aderență mare pe pantă.
Aceasta este un model care poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

Halden este disponibil în dimensiunile XS - L / 2,5 - 12,5 Unisex / 35 - 47 EU / 210 MM - 310 MM.


Specificatii Snowskate-urile Halden:

  • Catarame din plastic
  • Curea de ajustare de 35 mm pentru control suplimentar
  • Bucle de prindere în fața și spate pentru reglarea ușoară a limbii și căptușelii
  • Mai multe opțiuni de dimensiune 


CE SUNT SNOWSKATE-URILE?
Snowskates sunt exact ceea ce se aude: patine pe zăpadă!
-Aceeași tehnică ca și pentru hochei, patinaj pe gheață sau role;
-Testate la competiții și atestate pentru pârtii;
-Recomandate de nume mari la nivel mondial din sporturile pe gheață;
-Distracție maximă cu bagaj mic!
-Oricine știe să utilizeze patinele sau rolele, știe deja cum să utilizeze snowskate-urile – chiar și începătorii învață într-o singură oră de practică.


Tehnic vorbind, snowskate-urile Sled Dogs sunt unice în lume, fiind primele patentate. Acestea îmbină perfect bootul confortabil și ușor cu o bază unică de tip schi cu margini de oțel pentru aderență pe zăpadă. Acestea combină libertatea și mișcările agresive ale patinajului și rolelor cu aventura și provocarea schiurilor și snowboardului.
Snowskate-urile Sled Dogs împreună cu turneul Sled Dogs BONEFIGHT reprezinta una din cele mai noi si rapid adoptate activități din sporturile de iarnă. 


PENTRU CINE SUNT SNOWSKATE-URILE?
Aspectul inovativ al Snowskate-urilor Sled Dogs face ca acestea să poate fi utilizate cu usurință atât de începători într-ale sporturilor de iarnă cât și de către sportivi sau amatori de sporturi de iarnă și nu numai.
Snowskate-urile Sled Dogs sunt concepute pentru a putea fi utilizate cu usurință de către oricine. Dacă ai practicat sau ești familiarizat cu schiatul, snowboardingul, patinajul pe gheată, inline skating sau știi să utilizezi rolele vei fi uimit cât de ușor și intuitiv poți face tranziția la Snowskate-urile Sled Dogs.
Bineînțeles, utilizatorii noi vor trebui să-și acorde timp pentru a căpăta abilitățile necesare pentru a putea utiliza la potențial maxim Snowskate-urile Sled Dogs, dar, în principiu elementele de baza ce țin de manevrarea în siguranță pe pârtie a Snowskate-urilor și le pot însuși în câteva ore.
La fel ca și la majoritatea sporturilor de iarnă, utilizatorii noi vor trebui să învețe care este poziția corectă a corpului în timpul utilizării Snowskate-urilor precum și alte elemente tehnice care țin de deplasare, luarea virajelor, încetinire, oprire și reluarea rapidă și în siguranță a poziției corecte. Nu va faceți griji, este simplu să înțelegeți noțiunile de bază. Tutorialele noastre vă vor ajuta in acest sens.
Ce alte motive ați mai dori pentru a vă lua propriile Snowskate-uri Sled Dogs și să începeți să profitați la maximum de fiecare zi pe pârtie?

Produsul beneficiaza de 24 luni de garantie in baza bonului fiscal

ProducatorSled Dogs
CuloareNegru cu alb
Greutate (Kg)3.50
Scrie propriul review
Numai utilizatorii inregistrati pot sa scrie review-uri.
Informatii utile
PEGAS IN RATE AI 12 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

pentru a cumpăra bicicleta ta preferată dacă folosești unul din următoarele carduri la plata online.